Neem contact met ons op via info@twinwind.nl of 0183-850404

Over ons

Het begin van een sterke samenwerking!
Dankzij onze flexibiliteit zijn wij in staat onze projecten volledig op te nemen binnen het afgesproken tijdsbestek. Naast deze kracht beschikken wij over korte lijnen waardoor u altijd in contact bent en blijft met de juiste persoon.

 

Dick Wind
Eigenaar & bouwkundig opname-expert

Als één van de oprichters van TwinWind ben ik vanaf 2003 werkzaam op het gebied van bouwkundige opnamen (opname van belendingen). Naast de bouwkundige opnamen zelf, houd ik me bezig met vrijwel elk facet binnen een project. Om te beginnen met het uitbrengen van offertes, waarna bij opdracht het inplannen van de projecten van start kan gaan. Daarnaast onderhoud ik de contacten met onze opdrachtgevers.

Ik ben in de meeste gevallen het eerste aanspreekpunt. U kunt mij bereiken op 0183-850404 of via info@twinwind.nl.

Johan Wind re
Eigenaar & bouwkundig opname-expert

Sinds juni 2004 ben ik in dienst getreden bij één van de marktleiders als bouwkundig opname-expert. Na een aantal jaren wilde ik meer uitbreiding qua werkzaamheden ofwel me verder ontwikkelen. Dit is gelukt nadat ik, samen met mijn broer Dick, de firma TwinWind ben gestart. Naast het uitvoeren van bouwkundige opnamen, wat ik het liefste doe, mag ik me ook graag bezighouden met het onderhouden/verwerken van de in- en verkoopcontracten. Tevens ondersteun ik met het uitbrengen van offertes en met het inplannen van de projecten. Ik sta sinds 2006 ingeschreven bij het NIVRE, vanaf 2013 als zijnde Register-Expert.

NIVRE staat voor het Nederlands Instituut Van Register Experts. Zij beheren het Register van schade-experts en waarborgen de kwaliteit op het gebied van schade expertise.